ANTALYA / ELMALI - Osman Nuri Çınar Ortaokulu

Yunus ŞANAR - OKUL MÜDÜRÜ

1982 yılında Elmalı’da doğdum.İlkokulu Atatürk İlkokulunda , ortaokulu İmam Hatip Lisesi’nde, liseyi  Aksu Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladıktan sonra aynı yıl Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazandı.Yükseköğrenimi bitirmemin akabinde Karaman iline İngilizce Öğretmeni olarak atandım.Sırasıyla Karaman ve Niğde illerinde öğretmenlik ve idarecilik yaptıktan sonra 2012 yılında Elmalı İmam Hatip Lisesine tayini çıktı.2013 yılında İşletme Yönetimi  Yüksek Lisansını tamamladı.  Ocak 2015 tarihinde Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcılığı görevine başladı.Ağustos 2018´de Sinan-ı Ümmi İmam Hatip Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandı.Sinan-ı Ümmi İmam Hatip Oretaokulu´nda görev yapmakta iken yeniden yönetici atama ile 01/08/2023 tarihginde Osman Nuri Çınar Ortaokulu´na okul müdürü olarak atandı.