ANTALYA / ELMALI - Osman Nuri Çınar Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Elmalı'da bulunan ortaokullar arasından ROTAMIZ STEM  PROJESİNİ uygulayacak ortaokul olarak seçildi.Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan "ROTAMIZ STEM PROJESİ" okulumuz Fen bilimleri Öğretmeni Gülşen Çayır koordinatörlöğünde öğretmenlerimiz tarafından yürütülecek. "ROTAMIZ STEM PROJESİ projenin amacı ve hedefleri  Elmalı İlçesi koordinatörü Özge TEKELİ tarafından okulumuz öğretmenlerine anlatıldı.Proje tabanlı eğitim yaklaşımıyla soru soran, araştıran, üreten ve yeni buluşlar yapabilen öğrenciler yetiştirmek amacıyla geliştirilen proje kapsamında 5. 6 ve 7. sınıflar çalışmalar yürütecekler.

ŞUBAT 2024 SINIFLARIN DYK DERS PROGRAMI

ŞUBAT 2024 SINIFLARIN DERS PROGRAMI

Ara

Verimli ders çalışma ve sınavlarda başarılı olma stratejileri" konulu sınıf rehberlik etkinliğimiz okulumuz rehber öğretmeni Tennur ÖZTÜRK tarafından gerçekleştirildi.

Ara

"Kadına yönelik şiddete karşı bende buradayım" sınıf etkinliğimiz okulumuz rehber öğretmeni Tennur ÖZTÜRK tarafından gerçekleştirildi.

Ara

Psikolojik Sağlamlık genel hedefimize yönelik önleyici çalışmalarımız kapsamında okulumuz rehber öğretmeni tarafından gerçekleştirilen etkinlikler.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Tennur Öztürk 5. sınıf öğrencilerimize İnternetin güvenli kullanımı ve siber zorbalık ile ilgili eğitim verdi.

Ara

5. sınıf öğrencilerimizin birbirleriyle tanışmalarını, güzel bir iletişim başlatmalarını, grup içi etkileşim sağlamalarını ve ortaokulu tanımalarını amaçladığımız oryantasyon programımızı okulumuz Rehber Öğretmeni Tennur Öztürk önderliğinde keyifle tamamladık.

Okulumuza başlayan tüm 5. sınıf öğrencilerimize başarılarla dolu bir ortaokul hayatı diliyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında ilçemiz öğrencilerinin katılımı ile Cumhuriyet Koşusu gerçekleştirilmiş.Gerçekleşen koşuda Yıldız erkeklerde okulumuz öğrencilerinden
Eymen UYAR 1.
Yıldız kızlarda
Fatma Berru GÖK 1. olmuşlardır.
Ayrıca grup müsabakalarında
Yıldız Erkekler 1. lik
Yıldız Kızlar 2. lik
Küçük Erkekler 2. lik
Küçük Kızlar 3. lük
Kupalarını alarak Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılında okulumuzu gururlandırmışlardır.Öğrencilerimizi,velilerini ve emek veren Beden Eğitimi öğretmenimiz Ganimet Avcıoğlu'nu ayrı ayrı tebrik ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyet konulu şiir yarışmasında okulumuz öğrencisi Ecesu ŞAHİN 1. olmuştur.Plaketini Elmalı Kaymakamı Sayın Faruk Erdem'in elinden alan öğrencimizi emek veren öğretmenlerini ve ailesini tebrik ederiz.

DYK DERS PROGRAMI

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim haftası okulumuz bahçesinde tören ve etkinliklerle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende okulumuz öğrencilerinin günün anlam ve önemine yönelik konuşmalarının ardından şiir okunmasıyla tören devam etti. Tören yeni eğitim öğretim yılının okulumuz ve milletimize hayırlı olması dilekleriyle sona erdi.

Eyl

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE "İHMAL VE İSTİSMAR" KONULU SEMİNER OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANIMIZ/REHBER ÖĞRETMEN TENNUR ÖZTÜRK TARAFINDAN VERİLMİŞTİR.

Eyl

"EĞİTİM ORTAMLARINDA DİJİTALLEŞMENİN SOSYAL VE PSİKOLOJİK ETKİLERİ" KONULU SEMİNER OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANIMIZ/REHBER  ÖĞRETMEN TENNUR ÖZTÜRK TARAFINDAN VERİLMİŞTİR.